"Είμαστε μια διεθνής εταιρεία παγωτού με ταχύτατη ανάπτυξη. Αγαπάμε το παγωτό και μόνο το παγωτό.

Είμαστε αφοσιωμένοι, παθιασμένοι, ευέλικτοι και πρωτοπόροι. "

Luis Cantarell, Chairman

Η «τι θα συνέβαινε εάν» φιλοσοφία μας


Ξεκινάμε την κάθε μας ημέρα αναρωτώμενοι «τι θα γινόταν αν;», γιατί ο κόσμος είναι γεμάτος ευκαιρίες, έμπνευση και ιδέες. Ειδικά ο κόσμος του παγωτού!

Τι θα γινόταν αν η καθημερινότητα ήταν λίγο πιο περιπετειώδης; Και αν υπήρχε παγωτό φτιαγμένο απο λαχανικά; Εάν το χαμόγελο ήταν παγωτό, τι χρώμα και τι γεύση θα είχε; Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να αποτυπώσουμε την αίσθηση του βραδιού της Παρασκευής σε ένα κύπελλο παγωτού;

Αυτή η περιέργεια, η πρωτοπορία και η όρεξή μας για πειραματισμό ως προς τα παγωμένα γλυκίσματα είναι που μας έχει κάνει τους καλύτερους.

Το να είσαι μέρος της FRONERI σημαίνει πως είσαι μέρος της ιστορίας του παγωτού. Σεβόμαστε τους δημιουργούς του παρελθόντος και επικεντρωνόμαστε στην συνεισφορά των ιδεών του αύριο.

Συνδυάζουμε το πάθος μας για δουλειά με την παιχνιδιάρικη νοοτροπία μας επιδιώκοντας την δημιουργία των τέλειων παγωμένων γλυκισμάτων.

Προσφέρουμε ένα κόσμο εμπειρίας, ποιότητας και επιλογών. Έλα στον κόσμο μας.

Η FRONERI είναι μια παγκόσμια εταιρία έχοντας ως αποκλειστική δραστηριότητα την παραγωγή παγωτού


  • Η FRONERI δραστηριοποιείται σε πάνω από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.
  • Η FRONERI προσφέρει την πλήρη γκάμα παγωτών, από παγωτά με βάση τα γαλακτοκομικά προϊόντα εώς σορμπέ και παγωτό με βάση οργανικές πρώτες ύλες καθώς και από κυπελλάκια εώς ξυλάκια.
  • Η Froneri δεν είναι μόνο μια ισχυρή εμπορική επωνυμία, αλλά κατέχει επίσης και αδιαμφισβήτητα την #1 θέση σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως.
  • Η FRONERI έχει διαχρονικές σχέσεις απόλυτης συνεργασίας με κορυφαίες εταιρίες όπως η Nestlé και η Mondelēz.
  • Η Froneri έχει πάνω από 10.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, οι οποίοι έχουν κοινές αξίες, επιδιώκοντας την αριστεία και την αποτελεσματικότητα.

Το μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο της Froneri, καθιστά την αναζήτη παγωτού ακόμα πιο εύκολη και προσβάσιμη για όλους τους πελάτες που αναζητούν προϊόντα παγωτού, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο.

LACTA, MERENDA, OREO, MILKA, TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

BOSS, NIRVANA, MAGNUM, PIRULO, ALOMA, KITKAT, MOVENPICK, FAMILIA HIT, COOL & ZERO, COCKTAIL, LA CREMERIA are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under licence