Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΤΩΝ ΠΑΓΩΤΩΝ ΜΑΣ

 

Διασφάλιση της ποιότητας των παγωτών FRONERI ΕΛΛΑΣ ΠΑΓΩΤΟ Α.Ε

Το παγωτό συγκαταλέγεται στα πιο ασφαλή τρόφιμα όταν τηρούνται οι κατάλληλες διαδικασίες. Η FRONERI ΕΛΛΑΣ ΠΑΓΩΤΟ Α.Ε παγκοσμίως στηρίζεται στην ποιότητα των προϊόντων της. Για το λόγο αυτό, τα παγωτά της FRONERI ΕΛΛΑΣ ΠΑΓΩΤΟ Α.Ε ακολουθούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε όλα τα στάδια παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων τους. Η πιστή εφαρμογή της ελληνικής και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, η εκπαίδευση, οι διαρκείς έλεγχοι τόσο εσωτερικά όσο και από εξωτερικούς αρμόδιους φορείς, τα συστήματα όπως το HACCP, πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000, το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, η ύπαρξη τυποποιημένων διαδικασιών παραγωγής, ελέγχου και διακίνησης, η χρήση κατάλληλων χώρων παραγωγής, αποθήκευσης, διανομής, ο έλεγχος της ποιότητας των παγωτών στα σημεία διανομής και πώλησης, καθώς και η τήρηση συστήματος ιχνηλασιμότητας είναι μερικοί από τους πολλούς τρόπους που εξασφαλίζουν ότι τα παγωτά που βρίσκουμε στα αγαπημένα πράσινα ψυγεία παράγονται σε ένα πεντακάθαρο περιβάλλον, από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων της είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για τη FRONERI ΕΛΛΑΣ ΠΑΓΩΤΟ Α.Ε, γι’ αυτό και η υπογραφή FRONERI ΕΛΛΑΣ ΠΑΓΩΤΟ Α.Ε δεν μπορεί παρά να μπαίνει μόνο σε ό,τι είναι ασφαλές και σίγουρο για τον καταναλωτή της. 

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

FRONERI ΕΛΛΑΣ ΠΑΓΩΤΟ Α.Ε η Δέσμευσή μας

Η FRONERI ΕΛΛΑΣ ΠΑΓΩΤΟ Α.Ε, ως η μεγαλύτερη εταιρεία Διατροφής, Υγείας και Ευεξίας, σκοπεύει να προσφέρει γευστικότερες και πιο θρεπτικές επιλογές τροφίμων και ροφημάτων για όλα τα στάδια της ζωής και για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Αυτή είναι η βασική υπόσχεση της FRONERI ΕΛΛΑΣ ΠΑΓΩΤΟ Α.Ε όσον αφορά την αρχή μας για “Καλή Διατροφή-Καλύτερη Ζωή”, καθώς η προτεραιότητά μας είναι η ποιότητα και η σωστή διατροφή.

Ειλικρινά πιστεύουμε πως η υγεία και η ευεξία είναι διαχρονικές αξίες ζωής. Η υπόσχεση μας για Καλή Διατροφή-Καλύτερη Ζωή απευθύνεται, ασφαλώς σε όλους τους καταναλωτές. Ωστόσο, επιλέξαμε να εστιάσουμε κυρίως στα παιδιά, διότι αν πάρουν νωρίς τα σωστά εφόδια θα τα ακολουθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής, και επειδή η παιδική παχυσαρκία και ο υποσιτισμός εξακολουθούν να είναι σημαντικές παγκόσμιες προκλήσεις.

 

Διατροφή και Γεύση

Για να αξιολογηθεί η θρεπτική αξία των προϊόντων μας, έχουμε καθιερώσει μια αυστηρή μεθοδολογία βασισμένη σε συστάσεις Παγκόσμιων Αρχών, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. 

H θρεπτική αξία του κάθε προϊόντος αναλύεται λαμβάνοντας υπόψη, το ρόλο του σε μια ισορροπημένη διατροφή, τα συστατικά του και το μέγεθος της μερίδας που συνήθως καταναλώνεται, είτε από ενήλικες είτε από παιδιά.

 

Ποιότητα για παιδιά

Πιστεύουμε ότι η κατανάλωση ενός παγωτού μπορεί άνετα να αποτελεί μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και η FRONERI ΕΛΛΑΣ ΠΑΓΩΤΟ Α.Ε έχει όλη τη γνώση να προσφέρει μεγαλύτερη θρεπτική αξία, γεύση και ποιότητα σε αυτή την κατηγορία.

Ως αποτέλεσμα, όλα τα παγωτά της παιδικής μας γκάμας, αποτελούν επιλογές που έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συμβαδίζουν με τα αυστηρά διατροφικά κριτήρια που έχουμε θεσπίσει. Αποτελούν μια καλή επιλογή για τα παιδιά ή για τους γονείς που διαλέγουν ένα παγωτό για τα παιδιά τους, ως γλυκό ή ενδιάμεσο σνακ, στα πλαίσια μια ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Έχουμε προσδιορίσει αυτή τη γκάμα των προϊόντων με το λογότυπο «Ποιότητα για Παιδιά».