Η Ελβετική τελειότητα συναντά την Αθηναϊκή γαστρονομία! Τα παγωτά Mövenpick χορηγός στο Taste of Athens Festival, 27-30 Σεπτεμβρίου

20/09/2018

Οι εκλεκτές γεύσεις, τα φυσικά συστατικά και οι κορυφαίες πρώτες ύλες, που συνθέτουν τις Mövenpick δημιουργίες, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της Αθήνας, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου σας υποδεχόμαστε στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Mövenpick, για να ανακαλύψετε την Τέχνη του Ελβετικού παγωτού.

«Φτιάχνουμε απλά πράγματα με εξαιρετικό τρόπο» Ueili Prager, ιδρυτής των Mövenpick

Η φράση αυτή περιγράφει εξαιρετικά τα παγωτά Mövenpick, από τον τρόπο παρασκευής τους, έως το γιατί τα προτιμούν οι λάτρεις των αυθεντικών γεύσεων. Το πάθος για το εξαιρετικό, τα κορυφαία φυσικά συστατικά και η δεξιοτεχνία των Maîtres Glaciers, αποτελούσαν πάντοτε τη βάση των εξαιρετικών προτάσεων της Mövenpick. Τα παγωτά Mövenpick ξεχωρίζουν για την κρεμώδη υφή τους, ενώ παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά χωρίς να περιέχουν τεχνητές χρωστικές ή αρώματα, εξασφαλίζοντας την ιδανική ισορροπία των συστατικών σε κάθε κουταλιά.

Ανακαλύψτε και εσείς τη μοναδική εμπειρία των παγωτών Mövenpick στο Taste of Athens Festival, από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, στο ΚΠΙΣΝ!

 

LACTA, MERENDA, OREO, MILKA, TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

BOSS, NIRVANA, MAGNUM, PIRULO, ALOMA, KITKAT, MOVENPICK, FAMILIA HIT, COOL & ZERO, COCKTAIL, LA CREMERIA are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under licence