Η Mövenpick χορηγός των Χρυσών Σκούφων 2019

19/02/2019

Το παγκοσμίου φήμης premium brand παγωτών Mövenpick ήταν χορηγός των Χρυσών Σκούφων 2019, της διαχρονικής διοργάνωσης που αναδεικνύει και επιβραβεύει την ελληνική γαστρονομία.

Στο ανατρεπτικό diner de gala που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου στο Grand Ballroom της «Μεγάλης Βρετάννιας» η Mövenpick επεφύλασσε μία μοναδική έκπληξη στους προσκεκλημένους πριν το κλείσιμο του δείπνου, που ανέδειξε το πνεύμα γαστρονομικής εξερεύνησης και υψηλής δημιουργίας που την χαρακτηρίζει. Eκατοντάδες μπαλόνια εμφανίστηκαν στα τραπέζια των προσκεκλημένων, έχοντας δεμένες στην άκρη τους mignardises με παγωτό Mövenpick: custom‐made δημιουργίες, εμπνευσμένες από τις μοναδικά κρεμώδεις γεύσεις Vanilla Dream και Swiss Chocolate, αλλά και το φρουτώδες Strawberry – Raspberry Sorbet, που ενθουσίασαν τους προσκεκλημένους με την πλούσια γεύση και τη μοναδικά βελούδινη υφή τους.

Στην φετινή βράβευση, η Mövenpick απένειμε το βραβείο για τα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής που συγκέντρωσαν βαθμολογία 15/20 και έναν Χρυσό Σκούφο. Κατά την τελετή απονομής, ο Μάριος Κούρτογλου, Regional Marketing Manager της Froneri Hellas Ice Cream δήλωσε σχετικά: «Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να υποστηρίξουμε τον σημαντικότερο θεσμό των ελληνικών βραβείων υψηλής γαστρονομίας, μέσω του οποίου επιβραβεύονται τα καλύτερα εστιατόρια, αλλά επίσης αναδεικνύονται και νέοι ταλαντούχοι σεφ. Το παγωτό Mövenpick, βασισμένο στις εξαιρετικές πρώτες ύλες, σε συνδυασμό με την αγνή κρέμα από τις Ελβετικές Άλπεις, προσέφερε μια κορυφαίας ποιότητας εμπειρία, με μοναδικό γευστικό αντίκτυπο.»

 

LACTA, MERENDA, OREO, MILKA, TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

BOSS, NIRVANA, MAGNUM, PIRULO, ALOMA, KITKAT, MOVENPICK, FAMILIA HIT, COOL & ZERO, COCKTAIL, LA CREMERIA are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under licence