Η FRONERI HELLAS «ΤΡΕΧΕΙ» ΣΤΟ NFL ATHENS 2019 ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

03/04/2019

H Froneri Hellas δίνει δυναμικό «παρών» στις εκδηλώσεις του 3ου Νo Finish Line (NFL) που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 10 ως τις 14 Απριλίου. H εταιρεία θα είναι επίσημος πάροχος ‐ υποστηρικτής του NFL ενώ θα συμμετέχει και ενεργά στη διοργάνωση.

40 εργαζόμενοι της Froneri θα τρέξουν ή/και θα περπατήσουν στον 90ωρο Φιλανθρωπικό αγώνα, με στόχο να διανύσουν όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορούν. Με αυτόν τον τρόπο θα συνεισφέρουν στην προσπάθεια να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που θα δοθεί από τους διοργανωτές για τις ανάγκες της Ένωσης ΜΚΟ και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί».

Το NFL ξεκίνησε το 1999 στο Μονακό και σήμερα διεξάγεται σε ακόμα τέσσερις ευρωπαϊκές πόλεις (Παρίσι, Αθήνα, Όσλο και Νίκαια). Περισσότεροι από 50.000 δρομείς συμμετέχουν κάθε χρόνο στους πέντε αγώνες, στηρίζοντας την υλοποίηση προγραμμάτων που στηρίζουν το παιδί.

Η Froneri Hellas προσκαλεί στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μικρούς και μεγάλους φίλους για να συμμετάσχουν στο NFL και παράλληλα να απολαύσουν αγαπημένες γεύσεις παγωτού όπως BOSS & MAGNUM.

Η Froneri με παρουσία σε πάνω από 22 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο προσφέρει τις μοναδικές μάρκες παγωτού όπως BOSS, MAGNUM, NIRVANA, ALOMA, PIRULO, OREO, LACTA, αλλά και τα premium Movenpick, με συνταγές που αφήνουν αίσθηση πολυτέλειας.

 

LACTA, MERENDA, OREO, MILKA, TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

BOSS, NIRVANA, MAGNUM, PIRULO, ALOMA, KITKAT, MOVENPICK, FAMILIA HIT, COOL & ZERO, COCKTAIL, LA CREMERIA are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under licence