Εμπλουτίζεται με δύο νέες αυθεντικές και ακαταμάχητες γεύσεις Milka & Oreo

08/07/2021

Με δύο νέες ακαταμάχητες γεύσεις Milka & Oreo εμπλουτίζεται φέτος η επαγγελματική σειρά της Froneri.

Εμπλουτίζεται με δύο νέες αυθεντικές και ακαταμάχητες γεύσεις Milka & Oreo

Η αγαπημένη ελβετική σοκολάτα γάλακτος Μilka, με το υπέροχο άρωμα κακάο που συνοδεύει τις πιο γλυκές αναμνήσεις μικρών και μεγάλων για περισσότερα από 100 χρόνια, παντρεύεται με τη βανίλια και δημιουργούν μία αυθεντική και βελούδινη γεύση παγωτού.

Η νέα γεύση Milka, παγωτό με γεύση σοκολάτα και παγωτό με γεύση βανίλια με κομματάκια σοκολάτας γάλακτος, είναι ο πιο λαχταριστός συνδυασμός που θα λατρέψουν όλοι.

Όμως η απόλαυση δεν σταματά εδώ…γιατί η Froneri παρουσιάζει μια ακόμα ανατρεπτική γεύση παγωτού από αυθεντικά μπισκότα Oreo.

Πρόκειται για παγωτό με γεύση βανίλια με κομματάκια από γεμιστά μπισκότα Oreo με γεύση κακάο και γέμιση με γεύση βανίλια. Mια πραγματική απόλαυση δροσιάς που σε κερδίζει από την πρώτη δοκιμή.

Φτιαγμένες από τα καλύτερα συστατικά από όλο τον κόσμο, οι γεύσεις της Froneri προσφέρουν έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό υφής και γεύσεων που θα σας συναρπάσει.

Νιώστε την απόλυτη απόλαυση και την τέλεια ισορροπία ενός απαλού και κρεμώδους παγωτού δοκιμάζοντας τις νέες γεύσεις Milka & Oreo.

Βρείτε τις νέες γεύσεις καθώς και την υπόλοιπη γκάμα γευστικών προτάσεων της
Froneri σε επιλεγμένα σημεία/gelaterias.

LACTA, MERENDA, OREO, MILKA, TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

BOSS, NIRVANA, MAGNUM, PIRULO, ALOMA, KITKAT, MOVENPICK, FAMILIA HIT, COOL & ZERO, COCKTAIL, LA CREMERIA are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under license