Mövenpick Mango & Cream

08/07/2021

Δημιουργία υψηλής γαστρονομίας, σε κάθε κουταλιά

Mövenpick Mango & Cream

Με την εμπειρία 70 και πλέον χρόνων, οι Maîtres Glaciers της Mövenpick δημιουργούν απαράμιλλα γευστικά παγωτά, αναζητώντας την τελειότητα στην απόλαυση. Φέτος, προσθέτουν στην γκάμα τους μία νέα premium γεύση με άρωμα από καλοκαιρινά φρούτα και αέρα από τις πλαγιές των Άλπεων, συνδυάζοντας το δροσερό μάνγκο και την κρέμα από γάλα επιλεγμένων αγελάδων που εκτρέφονται σε Ελβετικές φάρμες, στο Mövenpick Mango & Cream.

Έτσι, το Mövenpick Mango & Cream δεν είναι απλά ένα βελούδινο παγωτό Panna συνδυασμένο μοναδικά με ένα απαλό σορμπέ μάγνκο και κομμάτια μάνγκο που έχουν ωριμάσει στον ήλιο… είναι δημιουργία υψηλής γαστρονομίας, σε κάθε κουταλιά.

Φτιαγμένο με φυσικά συστατικά από εξαιρετικές πρώτες ύλες και με υψηλή τεχνογνωσία, το νέο Mövenpick Mango & Cream, αφήνει μία δροσερή και συνάμα γλυκόξινη επίγευση λόγω του αρωματικού φρούτου, αλλά και μία νοσταλγικά γλυκιά νότα από κρέμα βανίλια Panna και επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία γεύσης.

Ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία του Mövenpick Mango & Cream σε συσκευασίες των 500ml σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και σε scoops σε καταστήματα εστίασης!

LACTA, MERENDA, OREO, MILKA, TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

BOSS, NIRVANA, MAGNUM, PIRULO, ALOMA, KITKAT, MOVENPICK, FAMILIA HIT, COOL & ZERO, COCKTAIL, LA CREMERIA are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under license