Έχουμε επίγνωση της σημασίας της διατροφής και προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε στους καταναλωτές μια ποικιλία προϊόντων που να ταιριάζουν στις διατροφικές τους απαιτήσεις, προσφέροντας παράλληλα υψηλή ποιότητα και γεύση.

Woman licking Ice Lolly

Τα προϊόντα FRONERI είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο! Η πλειοψηφία των προϊόντων μας προσφέρεται σε ελεγχόμενες μερίδες, είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες ή λιπαρά, έχουν μειωμένη περιεκτικότητα σε ζάχαρη ή καθόλου επιπρόσθετη ζάχαρη, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη ή ακόμα και vegan! Παρέχοντας ένα τόσο ευρύ φάσμα επιλογών αφήνουμε τον καταναλωτή να αποφασίσει ποια είναι η σωστή επιλογή για τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Πιστεύουμε στη συγκράτηση της κατανάλωσης ώστε να επιτύχουμε μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε πραγματικές και διαφανείς διατροφικές πληροφορίες στις συσκευασίες μας και πάντα να ενθαρρύνουμε τους καταναλωτές να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τη διατροφή τους.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τις διατροφικές πληροφορίες για κάποιο από τα προϊόντα μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπυρέτησης πελατών της FRONERI για να σας βοηθήσουν.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οδηγίες μας.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Όλα τα παιδικά προϊόντα που διατίθενται στην Ελληνικη αγορά πληρούν τα κριτήρια της FRONERI (ανά μερίδα).

  • <110 Kcal
  • <12g Ζάχαρη
  • <3.8g κορεσμένα λιπαρά

LACTA, MERENDA, OREO, MILKA, TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

BOSS, NIRVANA, MAGNUM, PIRULO, ALOMA, KITKAT, MOVENPICK, FAMILIA HIT, COOL & ZERO, COCKTAIL, LA CREMERIA are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under licence