Δήλωση Ιδιωτικότητας της FRONERI ΕΛΛΑΣ ΠΑΓΩΤΟ Α.Ε.

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στη Δήλωση Ιδιωτικότητας της FRONERI Ελλάς Παγωτό Α.Ε. (εφεξής «Froneri»). Η FRONERI Ελλάς Παγωτό Α.Ε. είναι μέρος του ομίλου εταιρειών Froneri. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον όμιλο εταιρειών μας στη διεύθυνση www.froneri.com.

Η Froneri σέβεται την ιδιωτικότητα σας και δεσμεύεται να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα σας. Η παρούσα Δήλωση Ιδιωτικότητας θα σας ενημερώσει για τον τρόπο, με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας, όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας, συμπεριλαμβανομένης της επίσκεψής σας στον ιστότοπό μας, και θα σας ενημερώσει για τα δικαιώματα της ιδιωτικότητάς σας και για το πώς σας προστατεύει ο νόμος.

Χρησιμοποιήστε το Γλωσσάρι προκειμένου να κατανοήσετε την έννοια ορισμένων από τους όρους που χρησιμοποιούνται στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

Σημαντικές πληροφορίες και ποιοι είμαστε

Σκοπός της παρούσας δήλωσης απορρήτου

Η παρούσα δήλωση απορρήτου έχει ως στόχο να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Froneri συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας ως πελάτης, προμηθευτής ή άλλο πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που ενδέχεται να παρέχετε μέσω του παρόντος ιστοτόπου ή οποιουδήποτε άλλου μέσου, όταν μας δίνετε ανατροφοδότηση για ένα προϊόν, εισέρχεστε σε μια έρευνα πωλήσεων σχετικά ένα προϊόν ή υπηρεσία, ρωτάτε σχετικά με κενές θέσεις εργασίας, συμμετέχετε σε διαγωνισμό ή απευθύνετε οποιοδήποτε άλλο ερώτημα.

Ο παρόν ιστότοπος δεν προορίζεται για παιδιά και δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας δεδομένα που σχετίζονται με παιδιά.

Είναι σημαντικό να διαβάσετε την παρούσα Δήλωση Ιδιωτικότητας μαζί με οποιαδήποτε άλλη δήλωση απορρήτου ή δήλωση θεμιτής επεξεργασίας που μπορούμε να παράσχουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όταν συλλέγουμε ή επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για εσάς, έτσι ώστε να γνωρίζετε πώς και γιατί χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Η παρούσα Δήλωση Ιδιωτικότητας συμπληρώνει τις υπόλοιπες δηλώσεις και δεν προορίζεται να υπερισχύσει αυτών.

Υπεύθυνος επεξεργασίας

Η Froneri Ελλάς Παγωτό Α.Ε. είναι ο «υπεύθυνος επεξεργασίας» και υπεύθυνη για τα προσωπικά σας δεδομένα (συλλογικά αναφερόμενα εφεξής ως «Froneri», «εμείς», «εμάς» ή «μας» στην παρούσα πολιτική απορρήτου) . Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα πολιτική απορρήτου, συμπεριλαμβανομένων τυχών αιτημάτων προκειμένου να ασκήσετε τα νομικά δικαιώματά σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες που ορίζονται κατωτέρω.

Στοιχεία επικοινωνίας

Πλήρες όνομα της νομικής οντότητας: Froneri Ελλάς Παγωτό Α.Ε.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ταχυδρομική διεύθυνση: Κέρκυρας 3, 17778, Ταύρος Αττικής, Ελλάδα

Αριθμός τηλεφώνου: 210 3360100

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε τα παράπονα σας ανά πάσα στιγμή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, την ελληνική εποπτική αρχή για θέματα προστασίας δεδομένων. Παρόλα αυτά, θα εκτιμούσαμε εάν μας δινόταν η ευκαιρία να διαχειριστούμε τους προβληματισμούς σας πριν προσεγγίσετε την ΑΠΔΠΧ. Συνεπώς, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε πρώτη φάση.

Αλλαγές στη δήλωση απορρήτου και η υποχρέωσή σας να μας ενημερώσετε σχετικά με αλλαγές

Η παρούσα έκδοση ενημερώθηκε στις 24.05.2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για παλαιότερες εκδόσεις .

Είναι σημαντικό τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς να είναι ακριβή και να ισχύουν. Με τον παρόν σας ζητούμε να μας ενημερώνετε σε περίπτωση που τα προσωπικά σας δεδομένα αλλάξουν κατά τη διάρκεια της σχέσης σας με εμάς.

Σύνδεσμοι τρίτων

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους για ιστοτόπους, εφαρμογές και plug-in τρίτων. Εάν επιλέξετε να ανοίξετε αυτούς τους συνδέσμους ή να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές ή να ενεργοποιήσετε αυτά τα plug-in, παραχωρείτε το δικαίωμα σε τρίτους να συλλέγουν ή να μοιράζονται τα δεδομένα σας. Δεν ελέγχουμε τους ιστότοπους τρίτων και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις δικές τους Δηλώσεις Ιδιωτικότητας ή Πολιτικές Προστασίας Απορρήτου. Όταν φεύγετε από τον ιστότοπό μας, προτείνουμε να διαβάζετε τη δήλωση απορρήτου αυτών των τρίτων.

1.Τα δεδομένα που συλλέγουμε σχετικά με εσάς

Ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή προσωπικές πληροφορίες νοούνται πληροφορίες σχετικά με ένα άτομο, από τις οποίες εξακριβώνεται ή μπορεί να εξακριβωθεί η ταυτότητά του. Δεν περιλαμβάνει δεδομένα, των οποίων η ταυτότητα έχει αφαιρεθεί (ανώνυμα δεδομένα). Ενδέχεται να συλλέγουμε, να επεξεργαζόμαστε, να αποθηκεύουμε και να μεταφέρουμε διαφορετικά είδη προσωπικών δεδομένων για το πρόσωπό σας, τα οποία έχουμε ομαδοποιήσει ως εξής:

Επιπλέον, συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε συγκεντρωτικά δεδομένα, όπως στατιστικά ή δημογραφικά δεδομένα για οποιονδήποτε σκοπό. Τα συγκεντρωτικά δεδομένα ενδέχεται να προέρχονται από τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δεν θεωρούνται προσωπικά δεδομένα στο πλαίσιο του νόμου, δεδομένου ότι αυτά τα δεδομένα δεν αποκαλύπτουν άμεσα ή έμμεσα την ταυτότητά σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να συγκεντρώσουμε τα δεδομένα χρήσης σας για να υπολογίσουμε το ποσοστό των χρηστών που έχουν πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη λειτουργία του ιστοτόπου. Ωστόσο, εάν συνδυάσουμε ή συνδέσουμε συγκεντρωτικά δεδομένα με τα προσωπικά σας δεδομένα, έτσι ώστε να μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα, θεωρούμε τα συνδυασμένα δεδομένα ως προσωπικά δεδομένα που θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση Ιδιωτικότητας.

Δεν συλλέγουμε ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων σχετικά με εσάς (αυτό περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με τη φυλή ή την εθνικότητά σας, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις σας, τη σεξουαλική σας ζωή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό σας, τις πολιτικές σας απόψεις, τις πολιτικές σας πεποιθήσεις, πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας και τα γενετικά και βιομετρικά δεδομένα σας). Επίσης, δεν συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με ποινικές καταδίκες και αδικήματα.

Εάν δεν παράσχετε προσωπικές πληροφορίες

Σε περίπτωση που χρειαστεί να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες σας σύμφωνα με τον νόμο ή σύμφωνα με τους όρους μιας σύμβασης που έχουμε μαζί σας και δεν μπορείτε να παράσχετε αυτά τα δεδομένα όταν σας ζητηθεί, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε τη σύμβαση που έχουμε ή προσπαθούμε να συνάψουμε μαζί σας (επί παραδείγματι για να σας παράσχουμε αγαθά ή υπηρεσίες). Σε αυτή την περίπτωση, ίσως χρειαστεί να ακυρώσουμε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που θα θέλατε από εμάς, αλλά θα σας ειδοποιήσουμε, εάν αυτό συμβεί, τη δεδομένη στιγμή.

2. Πώς συλλέγονται τα προσωπικά δεδομένα σας;

Χρησιμοποιούμε διαφορετικές μεθόδους για τη συλλογή δεδομένων από και για εσάς, μεταξύ και άλλων μέσω:

Άμεσων αλληλεπιδράσεων. Μπορείτε να μας δώσετε τα στοιχεία της ταυτότητάς σας, επικοινωνίας και των οικονομικών σας συμπληρώνοντας έντυπα ή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω ταχυδρομείου, τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή με άλλον τρόπο. Αυτό περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα που παρέχετε, όταν:

· είστε πελάτης ή προμηθευτής, ή συνάπτετε άλλες επιχειρηματικές σχέσεις μαζί μας·

· επικοινωνείτε μαζί μας με κάποιο αίτημα ή παράπονο·

· αλληλεπιδράτε μαζί μας χρησιμοποιώντας μέσα κοινωνικής δικτύωσης·

· μας παρέχετε ανατροφοδότηση (feedback)·

· συμμετέχετε σε διαγωνισμό, προωθητικές ενέργειες ή έρευνα·

· υποβάλετε αίτηση για μια κενή θέση εργασίας.

Αυτοματοποιημένων τεχνολογιών ή αλληλεπιδράσεων. Καθώς αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπό μας, μπορεί να συλλέγουμε αυτόματα τεχνικά δεδομένα σχετικά με τον εξοπλισμό σας, τις ενέργειες περιήγησης και τα πρότυπά σας. Συλλέγουμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιώντας cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες. Ενδέχεται, επίσης, να λάβουμε τεχνικά δεδομένα σχετικά με εσάς, εάν επισκεφθείτε άλλους ιστοτόπους που χρησιμοποιούν τα cookies μας. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην πολιτική μας για τα cookies για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τρίτα μέρη ή δημόσιες πηγές. Ενδέχεται να λάβουμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς από διάφορους τρίτους και δημόσιες πηγές, όπως αναφέρεται παρακάτω:

· Τεχνικά δεδομένα από τα κάτωθι μέρη:

(α) Παρόχους αναλύσεων, όπως η Google, που εδρεύουν εκτός της ΕΕ·

(β) Διαφημιστικά δίκτυα που εδρεύουν εντός ή εκτός της ΕΕ · και

(γ) Παρόχους πληροφοριών αναζήτησης που εδρεύουν εντός ή εκτός της ΕΕ.

· Στοιχεία επικοινωνίας, οικονομικών και συναλλαγών από τους παρόχους υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, πληρωμών και παραδόσεων (εντός ή εκτός της ΕΕ).

· Στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας από δημόσιες πηγές.

3. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας

Θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο όταν ο νόμος μας επιτρέπει να το πράξουμε. Συνηθέστερα, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Εάν πρέπει να εκτελέσουμε τη σύμβαση που έχουμε συνάψει μ αζί σας.

2. Εάν οφείλουμε να συμμορφωθούμε με έννομη υποχρέωση.

3. Εάν η χρήση είναι απαραίτητη για έννομα συμφέροντα δικά μας (ή τρίτου) και τα δικά σας συμφέροντα και θεμελιώδη δικαιώματα δεν υπερισχύουν των πρώτων.

Περιπτώσεις κατά τις οποίες θα χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας

Περιγράφουμε παρακάτω όλους τους τρόπους, με τους οποίους σκοπεύουμε να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και σε ποιες νομικές βάσεις στηρίζουμε τις πράξεις μας (αυτό δεν περιλαμβάνει τις περιπτώσεις εκείνες, στις οποίες βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας). Περιγράφουμε, επίσης, ανάλογα με την περίσταση ποια είναι τα έννομα συμφέροντά μας.

Σημειώστε ότι ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας για περισσότερους από έναν νομικούς λόγους ανάλογα με τον συγκεκριμένο σκοπό, για τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας. Παρακαλούμε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σε περίπτωση που χρειάζεστε διευκρινίσεις για τον συγκεκριμένο νομικό λόγο, στον οποίο βασιζόμαστε ώστε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όταν συντρέχει ένας λόγος που περιγράφουμε στον πίνακα που ακολουθεί.

Σκοπός/δραστηριότητα

Τύπος δεδομένων

Νομική βάση για επεξεργασία συμπεριλαμβανομένης βάσης έννομου συμφέροντος

Για να σας καταχωρίσουμε ως νέο πελάτη/προμηθευτή

(α) Ταυτότητα

(β) Επαφή

Εκτέλεση σύμβασης με εσάς

Για να ανταποκριθούμε σε αίτημα ή παράπονό σας

(α) Ταυτότητα

(β) Επαφή

(α) Εκτέλεση σύμβασης με εσάς

(β) Αναγκαίο για τη συμμόρφωση προς μια νομική υποχρέωση (σε μερικές περιπτώσεις)

(γ) Αναγκαίο για τα έννομα συμφέροντά μας (προκειμένου να παρακολουθήσουμε τις επιχειρηματικές και λειτουργικές μας επιδόσεις)

Για να επεξεργαστούμε, λάβουμε και παραδώσουμε προϊόντα/υπηρεσίες σας, συμπεριλαμβανομένων:

(α) Διαχείρισης πληρωμών, τελών και χρεώσεων

(β) Συλλογής και ανάκτησης χρηματικών ποσών που οφείλονται σε εμάς/πραγματοποίησης οφειλόμενων πληρωμών από εμάς

(α) Ταυτότητα

(β) Επαφή

(γ) Οικονομικά

(δ) Συναλλαγή

(ε) Μάρκετινγκ και επικοινωνίες

(α) Εκτέλεση σύμβασης με εσάς

(β) Αναγκαίο για τα έννομα συμφέροντά μας (για την ανάκτηση οφειλόμενων χρεών από εμάς)

Για να διαχειριστούμε τη σχέση μας με εσάς, συμπεριλαμβανομένων:

(α) Ενημερώσεων προς εσάς για αλλαγές στους όρους μας ή στην πολιτική απορρήτου μας

(β) Πρόσκλησης να κάνετε κριτική ή να πάρετε μέρος σε μια έρευνα

(α) Ταυτότητα

(β) Επαφή

(γ) Προφίλ

(δ) Μάρκετινγκ και επικοινωνίες

(α) Εκτέλεση σύμβασης με εσάς

(β) Αναγκαίο για συμμόρφωση προς μια νομική υποχρέωση

(γ) Αναγκαίο για τα έννομα συμφέροντά μας (προκειμένου να τηρούμε τα αρχεία μας ενημερωμένα και να μελετάμε τον τρόπο, με τον οποίο τα τρίτα μέρη συνεργάζονται μαζί μας)

Για να ανιχνεύουμε, να προλαμβάνουμε, να διερευνούμε ή να αποκαθιστούμε την εγκληματικότητα, τις παράνομες ή απαγορευμένες δραστηριότητες ή για να προστατεύουμε με άλλο τρόπο τα νόμιμα δικαιώματά μας (συμπεριλαμβανομένων της επαφής με τις ρυθμιστικές αρχές και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου)

(α) Ταυτότητα

(β) Επαφή

(γ) Οικονομικά

(δ) Συναλλαγή

(ε) Προφίλ

(α) Αναγκαίο για συμμόρφωση προς μια νομική υποχρέωση

(β) Αναγκαίο για τα έννομα συμφέροντά μας (προκειμένου να προστατεύσουμε την επιχείρησή μας και τα νομικά μας δικαιώματα)

Για να σας δώσουμε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε μια κλήρωση, έναν διαγωνισμό ή για να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο

(α) Ταυτότητα

(β) Επαφή

(γ) Προφίλ

(δ) Χρήση

(ε) Μάρκετινγκ και επικοινωνίες

(α) Εκτέλεση σύμβασης με εσάς

(β) Αναγκαίο για τα έννομα συμφέροντά μας (προκειμένου να μελετήσουμε τον τρόπο, με τον οποίο οι πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα/τις υπηρεσίες μας, να προβούμε στην ανάπτυξή τους και να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας)

Για να διευθύνουμε και να προστατεύσουμε την επιχείρηση και τον ιστότοπό μας (συμπεριλαμβανομένων της αντιμετώπισης προβλημάτων, της ανάλυσης δεδομένων, των δοκιμών, της συντήρησης του συστήματος, της υποστήριξης, της υποβολής εκθέσεων και της τήρησης δεδομένων)

(α) Ταυτότητα

(β) Επαφή

(γ) Τεχνικά χαρακτηριστικά

(α) Αναγκαίο για τα έννομα συμφέροντά μας (για τη λειτουργία της επιχείρησής μας, την παροχή υπηρεσιών διοίκησης και ΤΠ, την ασφάλεια δικτύων, την πρόληψη της απάτης και άλλων εγκλημάτων και στο πλαίσιο της πώλησης ή της αναδιοργάνωσης των επιχειρήσεων ή της διαδικασίας αναδιάρθρωσης του ομίλου)

(β) Αναγκαίο για συμμόρφωση προς μια νομική υποχρέωση

Για να παραδίδουμε συναφές περιεχόμενο ιστοτόπου και διαφημίσεις προς εσάς και για να υπολογίζουμε και να κατανοούμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων που προβάλλουμε

(α) Ταυτότητα

(β) Επαφή

(γ) Προφίλ

(δ) Χρήση

(ε) Μάρκετινγκ και επικοινωνίες

(στ) Τεχνικά χαρακτηριστικά

Αναγκαίο για τα έννομα συμφέροντά μας (προκειμένου να μελετήσουμε τον τρόπο, με τον οποίο οι πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα/τις υπηρεσίες μας, να προβούμε στην ανάπτυξή τους, να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας και να ενημερώσουμε για τη στρατηγική μάρκετινγκ μας)

Για να χρησιμοποιούμε εργαλεία ανάλυσης δεδομένων προκειμένου να βελτιώσουμε τον ιστότοπο, τα προϊόντα/τις υπηρεσίες, τις σχέσεις μας με τους πελάτες και τις εμπειρίες τους

(α) Τεχνικά χαρακτηριστικά

(β) Χρήση

Αναγκαίο για τα έννομα συμφέροντά μας (προκειμένου να ορίσουμε τύπους πελατών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, να τηρούμε τον ιστότοπό μας ενημερωμένο και σχετικό, να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας και να ενημερώσουμε για τη στρατηγική μάρκετινγκ μας)

Για να κάνουμε προτάσεις σε εσάς σχετικά με αγαθά ή υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

(α) Ταυτότητα

(β) Επαφή

(γ) Τεχνικά χαρακτηριστικά

(δ) Χρήση

(ε) Προφίλ

Αναγκαίο για τα έννομα συμφέροντά μας (προκειμένου να εξελίξουμε τα προϊόντα/τις υπηρεσίες μας και να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας)

Αρχεία συνεντεύξεων και υποψηφίων προσλήψεων

(α) Ταυτότητα

(β) Επαφή

Έξι μήνες μετά την ενημέρωση των υποψηφίων για το αποτέλεσμα της διαδικασίας πρόσληψης

Μάρκετινγκ τρίτων

Θα λάβουμε την ρητή συγκατάθεσή σας πριν μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με οποιαδήποτε εταιρεία εκτός του ομίλου Froneri για σκοπούς μάρκετινγκ.

Αποκλεισμός

Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς ή τρίτους να σταματήσουν να σας στέλνουν μηνύματα μάρκετινγκ οποιαδήποτε στιγμή, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ανά πάσα στιγμή.

Αν επιλέξετε να μην συμμετάσχετε στη λήψη αυτών των μηνυμάτων μάρκετινγκ, αυτό δεν θα ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που μας έχουν παρασχεθεί ως αποτέλεσμα αγοράς προϊόντων/υπηρεσιών, καταχώρησης εγγύησης, εμπειρίας προϊόντων/υπηρεσιών ή άλλων συναλλαγών.

Cookies

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να αρνείται όλα ή ορισμένα cookies του προγράμματος περιήγησης ή να σας ειδοποιεί, όταν οι ιστότοποι ορίζουν ή έχουν πρόσβαση στα cookies. Εάν απενεργοποιήσετε ή απορρίψετε τα cookies, λάβετε υπόψη σας ότι ορισμένα τμήματα αυτού του ιστοτόπου μπορεί να μην είναι προσβάσιμα ή να μην λειτουργούν σωστά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε, παρακαλούμε ανατρέξτε στηνΠολιτική Cookiesπου βρίσκεται στον ιστότοπό μας.

Αλλαγή σκοπού

Θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για τους σκοπούς, για τους οποίους τα συλλέγουμε, εκτός εάν κρίνουμε ευλόγως ότι πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε για άλλον λόγο και αυτός ο λόγος είναι συμβατός με τον αρχικό σκοπό. Εάν επιθυμείτε να λάβετε εξηγήσεις σχετικά με το κατά πόσο η επεξεργασία για τον νέο σκοπό είναι συμβατή με τον αρχικό σκοπό, παρακαλούμεΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για άσχετο σκοπό, θα σας ειδοποιήσουμε προκειμένου να εξηγήσουμε τη νομική βάση που μας επιτρέπει να το κάνουμε, καθώς και για πόσο χρονικό διάστημα τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν.

Σημειώνεται ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή σας, σύμφωνα με τους προαναφερθέντες κανόνες, μόνο όταν αυτό απαιτείται ή επιτρέπεται από τον νόμο.

4. Ανταλλαγή των προσωπικών δεδομένων σας με τρίτους

Ίσως χρειαστεί να μοιραστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας με τρίτους όπως αναφέρονται παρακάτω για τους σκοπούς που ορίζονται στον πίνακα της παραγράφου 4 ανωτέρω:

· Εσωτερικά τρίτα μέρη, όπως ορίζονται στο Γλωσσάρι.

· Εξωτερικά τρίτα μέρη, όπως ορίζονται στο Γλωσσάρι.

· Τρίτα μέρη, στα οποία μπορούμε να επιλέξουμε να πουλήσουμε, να μεταβιβάσουμε ή να συγχωνεύσουμε μέρος της επιχείρησής μας ή τα περιουσιακά μας στοιχεία. Εναλλακτικά, ενδέχεται να αναζητήσουμε να αποκτήσουμε άλλες επιχειρήσεις ή να συγχωνευτούμε μαζί τους. Εάν μια αλλαγή συμβεί στην επιχείρησή μας, τότε οι νέοι ιδιοκτήτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και με τον ίδιο τρόπο που ορίζεται στην παρούσα Δήλωση Ιδιωτικότητας.

Απαιτούμε από όλους τους τρίτους να σέβονται την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας και να τα αντιμετωπίζουν σύμφωνα με τον νόμο. Δεν επιτρέπουμε στους παρόχους υπηρεσιών τρίτων να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα σας για δικούς τους σκοπούς και τους επιτρέπουμε να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα σας για καθορισμένους και νόμιμους σκοπούς, για περισσότερο χρόνο απ’ όσο είναι απαραίτητο για τον σκοπό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, και σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

6. Διεθνείς διαβιβάσεις

Ενδέχεται να μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σας εντός του ομίλου Froneri. Αυτό θα συνεπάγεται τη διαβίβαση των δεδομένων σας εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

Πολλοί από τους εξωτερικούς μας τρίτους εδρεύουν εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Έτσι, η επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων θα συνεπάγεται διαβίβαση δεδομένων εκτός του ΕΟΧ.

Κάθε φορά που διαβιβάζουμε τα προσωπικά δεδομένα σας από τον ΕΟΧ, εξασφαλίζουμε ότι παρέχεται παρόμοιος βαθμός προστασίας, διασφαλίζοντας ότι εφαρμόζεται τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες εγγυήσεις:

Θα μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο σε χώρες που έχουν θεωρηθεί ότι παρέχουν «επαρκές» επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Επάρκεια της προστασίας των προσωπικών δεδομένων σε χώρες εκτός ΕΕ.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε ορισμένους παρόχους υπηρεσιών, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε συγκεκριμένες συμβάσεις εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι οποίες δίνουν στα προσωπικά δεδομένα την ίδια προστασία που έχουν στην Ευρώπη. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Υποδείγματα συμβάσεων για τη διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα προς τρίτες χώρες.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε παρόχους εγκατεστημένους στις ΗΠΑ, ενδέχεται να τους διαβιβάσουμε δεδομένα, εάν αποτελούν μέρος του προαναφερθέντος πλαισίου της Ασπίδας Προστασίας ΕΕ-ΗΠΑ, το οποίο απαιτεί από αυτούς να παρέχουν παρόμοια προστασία στα προσωπικά δεδομένα που μοιράζονται μεταξύ της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή της Ασπίδας Προστασίας ΕΕ-ΗΠΑ («EU-US Privacy Shield»).

7. Ασφάλεια δεδομένων

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψουμε τυχόν απώλεια, χρήση ή πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο, καθώς και για να αποτρέψουμε τροποποιήσεις ή κοινοποιήσεις. Επιπλέον, περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας σε αυτούς τους υπαλλήλους, τους αντιπρόσωπους, τους εξωτερικούς συνεργάτες και άλλους τρίτους που χρειάζεται να γνωρίζουν. Θα επεξεργαστούν τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο σύμφωνα με τον νόμο και τις οδηγίες μας και θα υπόκεινται σε υποχρέωση εμπιστευτικότητας.

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή διαδικασίες για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε πιθανής παραβίασης των προσωπικών δεδομένων σας και θα σας ειδοποιούμε για αυτές καθώς και τυχόν εφαρμοστέους ρυθμιστικούς φορείς για παραβίαση, όπου είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε.

8. Φύλαξη δεδομένων

Για πόσο διάστημα θα χρησιμοποιήσετε τα προσωπικά μου δεδομένα;

Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών, για τους οποίους τα συλλέξαμε, συμπεριλαμβανομένων των σκοπών για τη συμμόρφωση με οποιεσδήποτε νομικές, λογιστικές και φορολογικές απαιτήσεις ή απαιτήσεις υποβολής εκθέσεων.

Για να καθοριστεί η κατάλληλη περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων, εξετάζουμε τον όγκο, τη φύση και την ευαισθησία των προσωπικών δεδομένων, τον πιθανό κίνδυνο βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τους σκοπούς, για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας, και το εάν μπορούμε να επιτύχουμε αυτούς τους σκοπούς με άλλα μέσα, καθώς και τις ισχύουσες νομικές ή κανονιστικές απαιτήσεις.

Σύμφωνα με τον νόμο, πρέπει να διατηρούμε βασικές πληροφορίες για τις επιχειρηματικές σχέσεις μας, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας, ταυτότητας, οικονομικών και συναλλαγής για δέκα έτη μετά τη λήξη τους για φορολογικούς σκοπούς ή σε κάθε περίπτωση για το χρονικό διάστημα που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία. Ορίσαμε τις πολιτικές μας ως προς τη φύλαξη δεδομένων λαμβάνοντας υπόψη τις νομικές απαιτήσεις και τους παράγοντες που προσδιορίστηκαν ανωτέρω.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας: ανατρέξτε στην ενότητα «Τα νομικά σας δικαιώματα» παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούμε να καθιστούμε ανώνυμα τα προσωπικά δεδομένα σας (ώστε να μην μπορούν πλέον να συσχετιστούν με εσάς) για ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς. Συνεπώς, μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις εν λόγω πληροφορίες επ’ αόριστον χωρίς άλλη ειδοποίηση προς εσάς.

9. Τα νομικά δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν

Κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, έχετε δικαιώματα βάσει των νόμων περί προστασίας δεδομένων σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα σας. Τα δικαιώματα αυτά επεξηγούνται στο τέλος της παρούσας δήλωσης. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που αναφέρονται στο τέλος της παρούσας δήλωσης, παρακαλούμε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Συνήθως δεν απαιτείται αμοιβή

Δεν θα χρειαστεί να καταβάλετε αμοιβή για να αποκτήσετε πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που σας αφορούν (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα). Ενδέχεται, ωστόσο, να σας χρεώσουμε με εύλογη αμοιβή εάν το αίτημα πρόσβασης στα δεδομένα είναι προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό. Εναλλακτικά, ενδέχεται να αρνηθούμε να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας στις περιπτώσεις αυτές.

Τι θα χρειαστούμε από εσάς

Μπορεί να ζητήσουμε από εσάς συγκεκριμένες πληροφορίες προκειμένου να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμα πρόσβασής σας στις εν λόγω πληροφορίες (ή να ασκήσετε κάθε άλλο δικαίωμά σας). Πρόκειται για ένα ακόμη προσήκον μέτρο ασφάλειας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι προσωπικές πληροφορίες που σας αφορούν δεν κοινοποιούνται σε πρόσωπο που δεν νομιμοποιείται να τις λάβει.

Χρονικό όριο απάντησης

Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα τα νόμιμα αιτήματα εντός ενός μήνα. Ενίοτε, μπορεί να χρειαστούμε περισσότερο χρόνο από έναν μήνα για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, εάν το αίτημά σας είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλλει μια σειρά από αιτήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.

10. Γλωσσάρι

ΝΟΜΙΜΗ ΒΑΣΗ

Ως έννομο συμφέρον νοείται το συμφέρον της επιχείρησής μας για τη διεξαγωγή και τη διαχείριση της επιχείρησής μας, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία/προϊόν, καθώς και την καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία. Βεβαιώνουμε ότι εξετάζουμε και εξισορροπούμε κάθε δυνητική επίπτωση σε εσάς (θετική και αρνητική) και τα δικαιώματά σας προτού επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τα έννομα συμφέροντά μας. Δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για δραστηριότητες, στις οποίες τα συμφέροντά μας υπερβαίνουν τις επιπτώσεις σας (εκτός εάν έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από τον νόμο). Μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο, με τον οποίο αξιολογούμε τα έννομα συμφέροντά μας ενάντια σε τυχόν πιθανές επιπτώσεις σας σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ως εκτέλεση της σύμβασης νοείται η επεξεργασία των δεδομένων σας όταν είναι αναγκαία για την εκτέλεση μιας σύμβασης, στην οποία είστε συμβαλλόμενο μέρος, ή για να λάβετε μέτρα κατά την υποβολή του αιτήματός σας πριν από τη σύναψη μιας τέτοιας σύμβασης.

Ως συμμόρφωση με μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση νοείται η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν αυτό είναι απαραίτητο για συμμόρφωση με μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση, στην οποία υποκείμεθα.

ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ

Εσωτερικά τρίτα μέρη

Άλλες εταιρείες του ομίλου Froneri που λειτουργούν ως υπεύθυνοι επεξεργασίας ή εκτελούντες την επεξεργασία και που εδρεύουν στην ΕΕ και εκτός της ΕΕ και παρέχουν υπηρεσίες μηχανογραφικής υποστήριξης και πληροφοριακών συστημάτων, κεντρικές υπηρεσίες του ομίλου (όπως υποστήριξη πελατών ή μάρκετινγκ), προϊόντα ή υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, και αναλαμβάνουν την υποβολή εκθέσεων στην διοίκηση της εταιρίας.

Εξωτερικά τρίτα μέρη

• Πάροχοι υπηρεσιών που λειτουργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία και εδρεύουν στην Ελλάδα, την ΕΕ και εκτός της ΕΕ (συνήθως στις ΗΠΑ), οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες μηχανογραφικής υποστήριξης και πληροφοριακών συστημάτων ή άλλες υπηρεσίες για εμάς και για λογαριασμό μας (όπως υπηρεσίες παρακολούθησης της έρευνας ικανοποίησης ή υπηρεσίες διασφάλισης ποιότητας)·

• Πελάτες μας (και πάροχοι ελέγχου τους) που ενεργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία ή κοινοί υπεύθυνοι επεξεργασίας που εδρεύουν στην Ελλάδα, την ΕΕ ή εκτός της ΕΕ, οι οποίοι απαιτούν την υποβολή εκθέσεων σχετικά με τις δραστηριότητες επεξεργασίας σε ορισμένες περιπτώσεις (επί παραδείγματι σχετικά με τους προμηθευτές που σχετιζόμαστε)·

• Επαγγελματίες σύμβουλοι που ενεργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία ή κοινοί υπεύθυνοι επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων, τραπεζιτών, ελεγκτών και ασφαλιστών που εδρεύουν στην Ελλάδα, την ΕΕ και εκτός ΕΕ και παρέχουν συμβουλευτικές, τραπεζικές, νομικές, ασφαλιστικές και ελεγκτικές υπηρεσίες, καθώς και υπηρεσίες αξιολόγησης ποιότητας και λογιστικής·

• Ρυθμιστικές αρχές και άλλες δημόσιες αρχές που ενεργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία ή κοινοί υπεύθυνοι επεξεργασίας εγκατεστημένοι στην Ελλάδα, οι οποίοι απαιτούν την υποβολή εκθέσεων σχετικά με τις δραστηριότητες επεξεργασίας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις·

• Τρίτα μέρη που ενεργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία ή κοινοί υπεύθυνοι επεξεργασίας που εδρεύουν στην Ελλάδα, την ΕΕ και εκτός ΕΕ που χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση των συναλλαγών πληρωμών, επί παραδείγματι γραφεία συμψηφισμού, συστήματα εκκαθάρισης, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και δικαιούχοι συναλλαγών·

• Υπηρεσίες πληροφοριών πιστοληπτικής ικανότητας και γραφεία πρόληψης της απάτης, όργανα πρόληψης εγκλήματος και όργανα επιβολής του νόμου, καθώς και ρυθμιστικές αρχές που ενεργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία ή κοινοί υπεύθυνοι επεξεργασίας που εδρεύουν στην Ελλάδα, οι οποίοι απαιτούν την υποβολή εκθέσεων για την πρόληψη της απάτης ή άλλων ποινικών αδικημάτων σε συγκεκριμένες περιπτώσεις·

• Κάθε τρίτος, στο πλαίσιο πραγματικών ή απειλούμενων δικαστικών διαδικασιών, υπό την προϋπόθεση ότι μπορούμε να το πράξουμε νομίμως (επί παραδείγματι σε απάντηση δικαστικής απόφασης)·

• Άλλος οργανισμός, εάν πουλάμε ή αγοράζουμε (ή διαπραγματευόμαστε για να πουλήσουμε ή να αγοράσουμε) οποιαδήποτε επιχείρηση ή περιουσιακά στοιχεία·

• Άλλος οργανισμός, στον οποίο μπορούμε να μεταφέρουμε τη συμφωνία μας μαζί σας· και

• Κυβερνητικές υπηρεσίες, όπου η υποβολή εκθέσεων είναι υποχρεωτική βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Υπό ορισμένες προϋποθέσεις έχετε εκ του νόμου το δικαίωμα:

Να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας (κοινώς γνωστό ως «αίτημα πρόσβασης του υποκειμένου των δεδομένων»). Τούτο σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς και να ελέγξετε ότι τα επεξεργαζόμαστε νομίμως.

Να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που τηρούμε για εσάς. Τούτο σας δίνει τη δυνατότητα να αιτηθείτε τη διόρθωση ελλιπών ή ανακριβών πληροφοριών που τηρούμε για εσάς.

Να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας. Τούτο σας δίνει τη δυνατότητα να αιτηθείτε τη διαγραφή ή αφαίρεση των προσωπικών πληροφοριών, εάν δεν έχουμε βάσιμο λόγο για τη συνέχιση της επεξεργασίας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που σας αφορούν, εάν ασκήσατε το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία (βλ. παρακάτω), όταν ενδεχομένως επεξεργαστήκαμε τις πληροφορίες αθέμιτα ή όταν χρειαστεί να διαγράψουμε προσωπικά σας δεδομένα ώστε να συμμορφωθούμε προς την ισχύουσα νομοθεσία. Ωστόσο, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ενδεχομένως να μην είμαστε πάντοτε σε θέση να συμμορφωθούμε προς το αίτημά σας για διαγραφή για συγκεκριμένους νομικούς λόγους, για τους οποίους θα σας ειδοποιήσουμε, εάν κρίνεται απαραίτητο, με την υποβολή του αιτήματός σας.

Να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, εάν βασιζόμαστε σε δικό μας έννομο συμφέρον (ή σε συμφέροντα τρίτου), αλλά ιδιαίτερες συνθήκες σας κάνουν να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία εξ αυτού του λόγου. Έχετε επίσης δικαίωμα να αντιταχθείτε σε περίπτωση επεξεργασίας των προσωπικών πληροφοριών σας για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούμε να αποδείξουμε ότι έχουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας που υπερισχύουν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας.

Να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μας ζητήσετε την αναστολή της επεξεργασίας προσωπικών πληροφοριών σας στις παρακάτω περιπτώσεις: (α) εάν θέλετε να επιβεβαιώσουμε την ακρίβεια των δεδομένων, (β) όταν η χρήση των δεδομένων εκ μέρους μας είναι αθέμιτη, αλλά δεν επιθυμείτε τη διαγραφή τους από εμάς, (γ) όταν επιθυμείτε να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας ακόμα κι εάν δεν τα ζητάμε, σε περίπτωση που είναι απαραίτητο για εσάς προκειμένου να επικυρώσετε, ασκήσετε ή υπερασπιστείτε νομικές αξιώσεις, ή (δ) έχετε αντιταχθεί στη χρήση των δεδομένων σας από εμάς αλλά πρέπει να επιβεβαιώσετε εάν έχουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους να το κάνουμε.

Να ζητήσετε τη διαβίβαση των προσωπικών πληροφοριών σας προς τρίτους. Θα παρέχουμε σε εσάς, ή σε τρίτο που υποδεικνύετε, τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένη, συνήθως χρησιμοποιούμενη µηχαναγνώσιµη μορφή. Σημειώστε ότι το συγκεκριμένο δικαίωμα αφορά μόνο αυτοματοποιημένες πληροφορίες, για τις οποίες παραχωρήσατε τη συγκατάθεσή σας για να τις χρησιμοποιούμε ή ότι σε περιπτώσεις που χρησιμοποιήσαμε τις πληροφορίες για να συνάψουμε σύμβαση μαζί σας.

Αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση που η επεξεργασία εκ μέρους μας των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σας. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να επηρεάσει τη σύννομη επεξεργασία που πραγματοποιήθηκε πριν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, είναι πιθανό να μην μπορούμε να παρέχουμε συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες σε εσάς. Θα σας ενημερώσουμε σε τέτοια περίπτωση κατά την απόσυρση της συγκατάθεσή σας.