Η Froneri δεσμεύεται να προμηθεύεται όλο το φοινικέλαιο με υπευθυνότητα και βιωσιμότητα. Ως μέλος της Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) υποστηρίζουμε και αφουγκραζόμαστε τις αρχές και τα κριτήρια της. Στόχος μας είναι όλο το φοινικέλαιο που εμπεριέχεται στα προϊόντα μας να μας παρέχεται με απόλυτα βιώσιμο τρόπο εώς το 2022.

RSPO

Η Froneri δεσμεύεται να εξαλείψει τα πλαστικά κουτάλια μίας χρήσης, τα καλαμάκια, τα κυπελλάκια και τα καπάκια μιας χρήσης, συμπεριλαμβανομένων και των πλαστικών καινοτομιών‐παιχνιδιών στα παιδικά προϊόντα. Εώς τις 18/2/20 έχουμε ήδη μειώσει τα πλαστικά μίας χρήσης κατά 100 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως και 4,5 εκατομμύρια τεμάχια στην Ελλαδα! Θα συνεχίσουμε να το θεωρούμε προτεραιότητα στις επιχειρήσεις μας και προχωράμε με στόχο να χρησιμοποιηούμε 100% ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες εώς το 2025.

Τα ξυλάκια FRONERI προέρχονται από προμηθευτή που έχει πιστοποιηθεί από το PEFC (The Programme for the Endorsement of Forest Certification) ανάλογα με τη χώρα. Αυτό σημαίνει ότι τα αρχικά ξυλάκια προέρχονται από δάση με βιώσιμη διαχείριση και ότι είναι 100% συμβατά με κανονισμούς που διασφαλίζουν τον σεβασμό για τα υψηλότερα οικολογικά, κοινωνικά και ηθικά πρότυπα.

PEFCS

Ξέρατε ότι υπάρχουν μόνο 3900 τίγρεις στον κόσμο; Το νέο μας παγωτό RØAR με βάση φυτά/λαχανικά είναι σε αποστολή να αλλάξει αυτή την κατάσταση μέσω της συνεργασίας με την Panthera και του προγράμματος «TIGERS FOREVER», το οποίο έχει ως στόχο να αυξήσει τους αριθμούς τους τουλάχιστον κατά 50% σε βάθος δεκαετίας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το roaricecream.com

Panthera

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Βιωσιμότητα πατήστε εδώ.

LACTA, MERENDA, OREO, MILKA, TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

BOSS, NIRVANA, MAGNUM, PIRULO, ALOMA, KITKAT, MOVENPICK, FAMILIA HIT, COOL & ZERO, COCKTAIL, LA CREMERIA are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under license