Συνολικά έξι ηλιακές αντλίες νερού έχουν εγκατασταθεί μέχρι στιγμής και κάνουν τεράστια διαφορά στην τοπική κοινότητα και στους ελέφαντες στη Ναμίμπια. Ένα χωριό είχε μια πολύ παλιά αντλία ντίζελ με διαρροή που έσπαγε τακτικά. Σε ορισμένες περιόδους του χρόνου, οι ελέφαντες πίνουν εδώ νερό κάθε βράδυ. Οι ντόπιοι πλέον ζουν με τους ελέφαντες και δεν ενοχλούνται, αρκεί να μην πίνουν όλο το νερό που χρειάζονται για τις οικογένειές τους και τα ζώα τους. Οι αγρότες είναι πολύ χαρούμενοι που έλαβαν τη νέα τους ηλιακή αντλία, ειδικά με τους ελέφαντες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο χωριό.  

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Nuii P.E.A.C.E Project σε συνεργασία με την WildArk ακολουθήστε @nuii_icecream_global ή επισκεφθείτε τη nuiiicecream.com

Μαζί με την WILDARK και την EHRA, κατασκευάσαμε ένα εκπαιδευτικό κέντρο στη Ναμίμπια για να διδάξουμε τις κοινότητες σχετικά με την ασφάλεια των ελεφάντων. Παρακολουθήστε για να μάθετε περισσότερα!

Η Froneri δεσμεύεται να προμηθεύεται όλο το φοινικέλαιο με υπευθυνότητα και βιωσιμότητα. Ως μέλος της Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) υποστηρίζουμε και αφουγκραζόμαστε τις αρχές και τα κριτήρια της. Στόχος μας είναι όλο το φοινικέλαιο που εμπεριέχεται στα προϊόντα μας να μας παρέχεται με απόλυτα βιώσιμο τρόπο εώς το 2022.

RSPO

Η Froneri δεσμεύεται να μειώσει κατά 200 εκατομμύρια κουταλάκια μιας χρήσης, καλαμάκια, φλιτζάνια και καπάκια, συμπεριλαμβανομένων των πλαστικών καινοτομιών σε παιδικά προϊόντα. Από το τέλος του 2020 έχουμε ήδη μειώσει τα πλαστικά μιας χρήσης κατά 100 εκατομμύρια μονάδες! Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό ως προτεραιότητα στην επιχείρησή μας, με στόχο έως το 2025 να χρησιμοποιούμε 100% ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιήσιμες συσκευασίες.

Τα ξυλάκια FRONERI προέρχονται από προμηθευτή που έχει πιστοποιηθεί από το PEFC (The Programme for the Endorsement of Forest Certification) ανάλογα με τη χώρα. Αυτό σημαίνει ότι τα αρχικά ξυλάκια προέρχονται από δάση με βιώσιμη διαχείριση και ότι είναι 100% συμβατά με κανονισμούς που διασφαλίζουν τον σεβασμό για τα υψηλότερα οικολογικά, κοινωνικά και ηθικά πρότυπα.

PEFCS

Ξέρατε ότι υπάρχουν μόνο 3900 τίγρεις στον κόσμο; Το νέο μας παγωτό RØAR με βάση φυτά/λαχανικά είναι σε αποστολή να αλλάξει αυτή την κατάσταση μέσω της συνεργασίας με την Panthera και του προγράμματος «TIGERS FOREVER», το οποίο έχει ως στόχο να αυξήσει τους αριθμούς τους τουλάχιστον κατά 50% σε βάθος δεκαετίας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το roaricecream.com

Panthera

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Βιωσιμότητα πατήστε εδώ.

LACTA, MERENDA, OREO, MILKA, TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

BOSS, NIRVANA, MAGNUM, PIRULO, ALOMA, KITKAT, MOVENPICK, FAMILIA HIT, COOL & ZERO, COCKTAIL, LA CREMERIA are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under license