Nirvana Choco Almonds & Liqueur: Βρες ξανά τον εαυτό σου!

14/05/2018

Το Premium παγωτό Nirvana και αυτό το καλοκαίρι χαρίζει στιγμές απόλαυσης και αυθεντικής χαλάρωσης με τη νέα σοκολατένια γεύση Nirvana Choco Almonds & Liqueur. Με τραγανά κομμάτια αμυγδάλου και επικάλυψη απολαυστικής σοκολάτας, βουτηγμένα σε μοναδικό λικέρ σοκολάτας, η πλούσια γευστική πρόταση Nirvana Choco Almonds n Liqueur είναι η νέα γλυκιά συνήθεια!

Μια και μόνο κουταλιά Nirvana Choco Almonds & Liqueur αρκεί για να σε ταξιδέψει από την απαιτητική καθημερινότητα. Κάποιες φορές χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω, για να πας μπροστά. Χαλάρωσε… βρες ξανά τον εαυτό σου και απόλαυσε την ημέρα σου!

Βρες ξανά τον εαυτό σου επιλέγοντας ανάμεσα σε δύο μεγέθη Nirvana Choco Almonds n Liqueur: Σε ατομικό κύπελλο των 175ml για προσωπικές στιγμές χαλάρωσης αλλά και σε οικογενειακή συσκευασία των 470ml για να τη μοιράζεσαι με τους αγαπημένους σου.

Ανακάλυψε όλες τις γεύσεις Nirvana στα πράσινα ψυγεία.

 

LACTA, MERENDA, OREO, MILKA, TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

BOSS, NIRVANA, MAGNUM, PIRULO, ALOMA, KITKAT, MOVENPICK, FAMILIA HIT, COOL & ZERO, COCKTAIL, LA CREMERIA are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under license